Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Helse, Miljø og Sikkerhet

Circle K har som mål i all sin virksomhet å være i fremste rekke når det gjelder helse, miljø og sikkerhet. Vi arbeider etter en "null-feil"-tankegang.

Circle K selger produkter som er både brannfarlige og eksplosjonsfarlige, og de kan være helse- og miljøskadelige ved feil håndtering. Vi arbeider derfor målbevisst for at produktene skal kunne brukes og håndteres uten unødig risiko for mennesker, miljø og eiendom.

Circle K fører en åpen dialog med kunder, leverandører, myndigheter og interessegrupper i samfunnet.

Circle K samarbeider med leverandører og kunder i vårt miljøforbedringsarbeid. Vi søker i samarbeid med myndigheter, interesseorganisasjoner og bransjen å gjennomføre miljøforbedringer i et langsiktig perspektiv.


Kortsikkerhet
Circle K er best i klassen når det gjelder kortsikkerhet! Vi tilbyr vårt to-kort-system som er tilpasset våre kunder med mange biler og sjåfører. Løsningen er ideell når kjøpsbegrensninger kan variere fra drivstoff som eneste transaksjoner til alle stasjonstransaksjoner. Du kan fastsette tids- eller volumbegrensninger, hvor du blir varslet hvis disse begrensningene er overskredet, noe som gjør det mulig å oppdage svindel. I vår kundeportal for Card E-Services får du full oversikt over dine kjøp, både fakturert og kommende.

Lukk

Endre språk

Open VA