Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Drivstoff - miles

Vårt drivstoff miles - garanterer høy kvalitet! På Circle K jobber vi for å tilby deg det beste drivstoffet.

Våre drivstoff har alltid norske standarder, vi legger til multifunksjonelle tilsetningsstoffer for å gjøre motoren din best mulig og redusere dieselforbruket med opptil 2% sammenlignet med standard diesel.

Lavere drivstofforbruk
Reduksjonen i drivstofforbruk ved bruk av miles® drivstoff kommer av at vi har tilsatt nye og moderne additiver med ekstra rengjørende egenskaper i både miles® bensin og miles® diesel. I miles® bensin har vi i dessuten tilsatt et friksjonsreduserende stoff. Den totale effekten av additivene i miles® bensin gjør at man kan spare inntil 2,7 % bensin ved bruk av miles® sammenlignet med vår tidligere bensin. Dersom du fyller miles® diesel vil du kunne redusere ditt drivstoffbruk med inntil 1 % i forhold til vår tidligere diesel. Lavere drivstofforbruk medfører automatisk at du bruker mindre penger på drivstoff. Her på circlek.no kan du selv regne ut hvor mye du sparer ved å fylle miles®.

Lukk

Endre språk

Open VA