Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Vårt arbeid med klima- og miljøspørsmål

Omstillingen fra fossilt til fornybart drivstoff er noe vi gjør sammen med våre kunder - og i 2018 reduserte vi CO2-utslippene med mer enn 265.000 tonn. Dette gjorde vi ved å blande inn store mengder biodrivstoff i standard drivstoff, og ved å selge rent biodrivstoff til kunder som ønsker å bruke det. Med våre miljøvennlige alternativer kan du tilpasse transporten din på den måten som passer best for deg og din bedrift.

Circle K Norge er i dag største leverandør av fornybare drivstoff. Gjennom vårt landsomfattende nettverk av stasjoner gir vi deg muligheten til å redusere din egen miljø- og klimapåvirkning.

Circle K har en lang historie med utrulling av produkter med høyt fornybart innhold. På våre stasjoner er det iblandet inntil 5% bioetanol i miles 95 og miles PLUS 95, mens det er blandet inn inntil 7% standard biodiesel i miles diesel og milesPLUS diesel. I tillegg blandes det inn varierende mengder fornybar diesel (HVO), i den dieselen vi tilbyr. Det fine med dette er at alle biler kan kjøre på drivstoff iblandet biodrivstoff. Som om ikke det var nok tilbyr vi også hurtigladere for elbil på stadig flere stasjoner. På ca 15 av våre stasjoner tilbyr vi også rent biodrivstoff som milesBIO HVO100. Er du bulkkunde med egen tank, kan vi også tilby B30 og B100.

Til sammen gjør denne produktporteføljen Circle K Norge til den største leverandøren av mer miljøvennlig drivstoff.

Lukk

Endre språk

Open VA