Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Bonus på kjøp

Bonus med Circle K Mastercard

Circle K Mastercard gir 1 % bonus på kjøp hos Circle K og på Mastercard brukersteder over hele verden. Dette blir det fort penger av! Du kan samle inntil 3000 kroner per år med ditt Circle K Mastercard. Bonus gis ikke på kjøp av drivstoff, istedenfor får du rabatt når du handler hos Circle K og hos BEST.

Etter 500 liter
For å få bonus må du kvalifisere deg. Bonus gis etter at du har fylt 500 liter drivstoff siste 12 måneder på våre stasjoner med et Circle K Mastercard. Du kan selv følge med på hvor mye drivstoff du har kjøpt på din konto i EXTRA Club.

Bonusen direkte på kortet
Du får bonusen direkte inn på din EXTRA Club-konto. Bonusen kan benyttes som betaling på Circle K-stasjonene, både for drivstoff, bilvask eller noe annet i våre butikker. Et bonuspoeng er verdt en krone. Bonusen kan fritt benyttes uavhengig av opptjent bonussaldo, men den må benyttes i kassen inne på våre stasjoner. Bonusen blir liggende i kortet i 24 måneder. Lotteri, kontantuttak og tobakk er ekskluderte produkter både i opptjening og utløsning av bonusen.

Følg med på bonusen
Det er enkelt å holde seg oppdatert på hvor mye bonus man har samlet. Bonussaldo vil fremkomme her:
• På kvitteringen når du handler
• I alle nyhetsbrev fra oss
• På din EXTRA Club-konto
• I appen vår
• Den ansatte i kassen er alltid oppdatert

Dersom du handler på et verksted eller dekkforhandler tilknyttet en konkurrerende bensinstasjonskjede, kan du oppleve å ikke få bonus. Om dette skulle oppstå, vennligst ta kontakt med Circle K Kundeservice, så vil vi legge den manglende bonus til din konto i Circle K EXTRA Club.

 Circle K Mastercard fordeler

I tillegg til alle stasjonsfordelene i Circle K EXTRA Club, kan du glede deg over fordeler fra våre partnere.

2017_06_02_Spain_ small

Opptil 43 % rabatt på Feriehus og Leiligheter

Interhome er en av Europas ledende formidlere av feriehus og –leiligheter. Vi leier ut 33 000 kvalitetssikrede feriehus og leiligheter i 31 land. Uansett om du søker sol og bading, vil oppleve Europas storbyer eller drømmer om en hvit vinter i Alpene, så tilbyr Interhome ferieutleie i alle prisklasser. Interhome tar hånd om alt fra bestilling og nøkkelutlevering til sluttrengjøring. Det er DU som har ferie!

2015_05_10_vianor_256x163

Med Circle K Mastercard får du gode rabatter på dekk og service!

Gjennom vår samarbeidspartner Vianor, får du nå svært gode rabatter på dekk, felger, bil- og dekkservice.

Lukk

Endre språk

Open VA