Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

milesPLUS® diesel - vår premium diesel

Vi tilbyr milesPLUS diesel på mer enn 200 stasjoner over hele landet.

2016_09_22_200x343_CircleKno_milesPLUS_diesel

milesPLUS diesel er utviklet for å forbedre ytelsen i din motor og for å gi bilen mer kraft og akselerasjon.

milesPLUS diesel inneholder et forbedret additiv som rengjør motoren og forhindrer oppbyggingen av nye avleiringer. Kombinert med en korrosjonsbeskyttende komponent i additivet får motoren bedre beskyttelse mot rust og slitasje.

milesPLUS diesel inneholder også en større mengde cetanforbedrer. Dette gir både bedre kaldstartegenskaper, mindre støy og mindre hvit røyk ved oppstart.

Bruker du milesPLUS diesel regelmessig vil din motor få en bedre forbrenning, samt raskere respons ved gasspådrag. Dette gir mindre slitasje på motoren, lavere forbruk og mindre utslipp.

Prøv milesPLUS diesel neste gang du fyller tanken hos Circle K, og få mer kraft og akselerasjon.                               

 

 

Fordeler ved bruk av milesPLUS® diesel

Funksjon Fordel for deg
Ekstra rengjørende Det er viktig at innsprøytingsdysene er rene slik at de kan avgi en jevn og korrekt fordeling av drivstoffet som sprøytes inn i forbrenningskammerne. milesPLUS diesel inneholder ekstra mye av rengjørende komponenter som gir en rengjørende og rensende effekt. Dette holder innsprøytingsdysene og forbrenningskammeret fritt for avleiringer. Forbrenningen blir mer effektiv, og energien i drivstoffet utnyttes optimalt. Dette gir mer kraft fra motoren, i tillegg til lavere forbruk.
Rust- og korrosjonsbeskyttende Korrosjonsbeskyttelse er viktig slik at alle metaller i drivstoffsystemet er tilstrekkelig beskyttet mot rust, forårsaket av for eksempel kondensvann. En høyere inndosering av additiv forsterker den korrosjonsbeskyttende effekten.
Cetanforbedrer En høyere dosering additiv med cetanforbedrer øker cetantallet i forhold til andre dieselprodukter. Et høyt cetantall medfører at dieselens tennvillighet forbedres. Dette gir bedre startegenskaper og mindre ulyder, spesielt når motoren er kald. Et høyere cetantall gjør dessuten at du får raskere respons ved gasspådrag.
Skumdemping Reduserer skumming når man fyller diesel

Lukk

Endre språk

Open VA