Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

milesPLUS® 95

Vi tilbyr milesPLUS 95 på mer enn 40 stasjoner over hele landet.

2016_09_22_200x343_CircleKno_milesPLUS_95bensin

milesPLUS 95 er utviklet for å forbedre ytelsen i motoren og for å gi bilen mer kraft og akselerasjon.

milesPLUS 95 inneholder et forbedret additiv med en høyere dosering enn miles. Blant annet vil en større mengde friksjonsreduserende komponenter redusere friksjonen i motorens bevegelige deler og hjelpe motoren med å jobbe enda mer effektivt. Kombinert med korrosjonsbeskyttelse får motoren bedre vern mot rust og slitasje.

Bruker du milesPLUS 95 regelmessig vil motoren på bilen din få en bedre drivstofforbrenning med mindre friksjon, samt raskere respons ved gasspådrag. Samtidig reduserer du drivstofforbruket, og utslippene minsker.Fordeler ved bruk av milesPLUS® 95

Funksjon Fordel for deg
Ekstra rengjørende Den høyere inndoseringen av rengjørende komponenter motvirker avleiringer i drivstoffsystemet. Dette gir enklere oppstart av motoren. Detergentene holder også ventilene, innsprøytingsdysene, forbrenningskammeret og ikke minst forgasseren fritt for avleiringer. Forbrenningen blir da mer effektiv og man får utnyttet energien i drivstoffet optimalt.

Rust- og korrosjonsbeskyttende

 
Det finnes mange ulike metalldeler i drivstoffsystemet som drivstoffet kan komme i kontakt med. Det er derfor viktig å beskytte disse metalldelene mot korrosjon. Med milesPLUS 95 får du en høyere mengde korrosjonsbeskyttelse som forsterker effekten slik at man minimerer risikoen for korrosjon i drivstoffsystemet. Korrosjonsbeskyttelsen har effekt både når bilen er i bruk og når den står i ro.
Friksjonsreduserende En høyere andel additiv i milesPLUS 95 sørger for bedre friksjonsreduserende egenskaper. Ved gasspådrag bidrar redusert friksjon til at mer kraft går til motoren istedenfor å overvinne høyere friksjon. Dette, sammen med de ekstra rengjørende egenskapene, bidrar til å gi din motor mer kraft og akselerasjon.

 

 

Lukk

Endre språk

Open VA