Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Circle K Bom- og ferjeløsning

Circle K tilbyr våre kunder en bomløsning. Én standard AutoPASS-brikke dekker alle bomstasjoner i Norge, samt Svinesundbroen. Øresund- og Stordebæltbroene dekkes også. Bombrikken kobles til Truck-/Routexkortet og blir lagt til på drivstoffakturaen fra oss. Derved reduseres administrasjonskostnadene og man unngår eventuell kapitalbinding.

Bombrikkeløsningen gjelder foreløpig kun Truck-og Routexkort
Per bil må det være én brikke og ett Truck- eller Routexkort. Har man ikke ett kort per bil må det bestilles på vår selvbetjening for kort eller via vår kundeservice 

AutoPASS ferjekort – øvrige ferjer
Fra første januar 2019 kommer det en ny løsning for ferjebetaling. Noen få ferjer vil fra januar 2019 akseptere AutoPASS-brikke som betalingsmiddel. For de øvrige vil man måtte bruke AutoPASS ferjekort. Gamle kort vi fungere i en overgangsperiode. De som ikke har ferjekort kan bruke vår løsning og bestille ferjekort hos Circle K. Man slipper da å forhåndsbetale ferjekort, men oppnår likevel maksimal rabatt. Man må i så fall tegne seg på for denne løsningen i Circle K. Denne tjenesten har egne priser.

For oppdatert oversikt over hvilken løsning som gjelder ved det enkelte ferjesamband, se AutoPASSFerje.no

Bastøferja
Vi tilbyr også løsning for bruk av AutoPASS på Bastøferja (Moss-Horten).
De kjøretøyene som trafikkerer strekningen ofte og som man ønsker maksimal rabatt for, må man melde inn spesielt for å oppnå full rabatt uten forhåndsinnbetaling. Denne tjenesten har egne priser.

Biler som ikke er meldt inn gis standardrabatt på 10 %.

Bruk skjemaene under for å melde inn kjøretøy.

Lukk

Endre språk

Open VA