Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Nettofakturering og momsrefusjon

Circle K hjelper deg med avtaler om nettofakturering eller momsrefusjon hvis du kjører i utlandet. Gjennom en gunstig avtale med firmaet Vatservice Info i Danmark kan Circle K tilby momsrefusjon for de fleste land i Europa. Har du allerede en avtale, kan du uten videre beholde avtalen, selv om du skifter til Circle K Truck- eller Routexkort.

Med en nettofaktureringsavtale blir den utenlandske momsen fratrukket på Circle K sin faktura. Det betyr at du kan kjøpe drivstoff m.m. i de fleste land i Europa uten å betale moms. Slik kan du forbedre din likviditet, unngå rentetap (mens du venter på moms-tilbakebetalinger) og spare administrasjonskostnader. Kommer du ikke over grensen for moms-refusjon, sender Circle K en faktura. Ordningene gjelder uansett om du har Circle K Truck- eller Routexkort. Administrasjonskostnadene for nettofakturering er 8 % i Sverige og Danmark og 11 % i øvrige land. Ønsker du momsrefusjon er det en egen avtale som tegnes med VAT Service.

NETTOFAKTURERING OG MOMSREFUSJON [PDF] 

Lukk

Endre språk

Open VA