Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Koppen

2020-koppen får du kjøpt på våre stasjoner fra 29. oktober 2019. Med Koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året 2020.

Både standard Kopp og Premium Kopp
Vi har produsert opp både gull, grønn og blå standard kopper, og også i år vil vi ha en Premium kopp som er av en enda bedre kvalitet en standard koppen. Denne koppen har det vi kaller termo-effekt som gjør at kaffen holder seg varm mye lenger. I tillegg er koppen litt større som gjør at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Premium koppen kommer kun i fargen burgunder med sølv detaljer.

Med 2020-Koppen kan du nyte ubegrenset med varm drikke i hele 2020. Du kan velge å kjøpe standard koppen til kr 299, da får du en helt ny kopp. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 249.

Ønsker du Premium Koppen, den største Koppen, koster den kr 499. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle Premium Kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 449. Men husk å ta med Koppen din inn på stasjonen da vi krever at en Circle K ansatt setter oblatet på for å sikre at rett oblat benyttes (standard oblat på standard kopp og premium oblat på premium kopp).

Med 2020-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Koppen 2020 og 2020-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 29. oktober 2019.

Bedriftskunder
En velkommen og nyttig gave til ansatte og forbindelser. Ved kjøp av minimum 10 kopper kan man bestille kopper fra en egen bestillingsportal med rabatt avhengig av antall kopper man kjøper. Ved kjøp av hele esker med kopper (48 stk) kan man i tillegg bestille eget logo trykk på og/eller gravering av navn for et tilleggsgebyr. For kopper med logo leverer vi hvite kopper for best logotrykk gjengivelse. I år har vi også åpnet opp for kjøp av Premium Koppen med et mellomlegg på kr 200 pr kopp. Eventuell logotrykk vil her være gravert. Ønsker man i stedet å kjøpe gavekort på Kopper, er dette også mulig.

Kopper og gavekort bestilles fra www.circlek.no/bestillkoppen. Der velger du også hvilken Circle K stasjon du ønsker å hente ut koppene fra. Gavekort på Koppen blir sendt direkte til adressen man oppgir. Det er ikke tillatt med videresalg av hverken Koppen eller gavekort på Koppen uten tillatelse fra Circle K Norge.
Inntektsmulighet for lag og foreninger.

Circle K stasjonene ønsker å støtte sitt lokalsamfunn gjennom å gi lokale lag og foreninger en inntektsmulighet på kr 100 pr kopp gjennom videresalg av Koppen eller gavekort på Koppen. Det er også mulig å kjøpe Koppen med laget/foreningens egen logo. Her viser vi forskjellene mellom å selge gavekort og kopper:

Salg av Gavekort Salg av Kopper
Man betaler kr 0 for kjøp av Gavekort. Man betaler kr 199 pr kopp. Eventuelle logokostnader kommer i tillegg.                      
Man selger gavekortene for fullpris, kr 299 og betaler kr 199 prinnløste gavekort. Fakturering fra Circle K skjer derfor først etter at gavekortene er solgt og innløst på stasjonen som står oppført på gavekortet. Man selger koppene for fullpris, kr 299.
Ingen risiko når man selger gavekort da man kun betaler for faktisk innløste/solgte gavekort. Ingen returrett på de kjøpte koppene.

Representerer man et lag eller forening og ønsker å benytte denne muligheten må man ta kontakt med sin lokale Circle K stasjon for bestilling av kopper eller gavekort.

Godt nytt koppår!

Lukk

Endre språk

Open VA