Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Garantert høy kvalitet på drivstoff

Circle K leverer drivstoff av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vårt drivstoff sikrer at motoren fungerer slik den skal og at dine vedlikeholdskostnader holdes nede. Du kan konsentrere deg om å nyte kjøreopplevelsen.

miles® 95  

 

miles® drivstoff tar deg lenger uten ekstra kostnad
miles®
bensin inneholder et multifunksjonelt additiv som har som hovedoppgave å rengjøre viktige deler i motoren. Bensinadditivet inneholder dessuten et friksjonsreduserende stoff som reduserer friksjonen i deler av motoren hvor motoroljen har vanskelig for å komme til. Dette bidrar til å redusere drivstofforbruket med inntil 2,7 %. Når drivstofforbruket reduseres med 2,7 %, vil også utslippene av CO2 reduseres med 2,7 %.

Fordeler ved bruk av miles® bensin

Funksjon Fordel for deg
Ekstra rengjørende Motvirker avleiringer i drivstoffsystemet og forbrenningen. Dette gjør at motoren fungerer optimalt
Rust- og korrosjonsbeskyttende Beskytter følsomme deler i motoren for rust og korrosjon
Friksjonsreduserende Direkte effekt ved at friksjonen i øvre del av forbrenningskammeret reduseres. Ved gjentatt bruk av miles® bensin vil man også få en akkumulert effekt ved at en del av det friksjonsreduserende stoffet vil blande seg med motoroljen. Dette reduserer friksjonen i alle bevegelige deler i motoren, og igjen føre til redusert drivstofforbruk

miles® - bedre drivstoff til samme pris

I Circle K har vi som mål å levere bransjens beste og mest energieffektive bensin og diesel. Derfor har vi utviklet miles® drivstoff. miles® drivstoff reduserer ditt drivstofforbruk, og bidrar til å redusere effekttap i din motor.

Drivstoff
Reduksjon i drivstofforbruk ved bruk av miles er testet iht norske/europeiske-standarder, utført av tredjepart, og sammenlignet med Circle K drivstoff tilsatt vårt tidligere additiv. Reduksjon i drivstofforbruk kan variere med motor, sjåførens kjørestil og de generelle kjøreforholdene. Besparelsen i øre per liter er beregnet med utgangspunkt i en bensinpris på 15 kr/l og en dieselpris på 14 kr/l.


Lavere drivstofforbruk
Reduksjonen i drivstofforbruk ved bruk av miles® drivstoff kommer av at vi har
tilsatt nye og moderne additiver med ekstra rengjørende egenskaper i både miles® bensin og miles® diesel. I miles® bensin har vi i dessuten tilsatt et friksjonsreduserende stoff. Den totale effekten av additivene i miles® bensin gjør at man kan spare inntil 2,7 % bensin ved bruk av miles® sammenlignet med vår tidligere bensin. Dersom du fyller miles® diesel vil du kunne redusere ditt drivstoffbruk med inntil 1 % i forhold til vår tidligere diesel. Lavere drivstofforbruk medfører automatisk at du bruker mindre penger på drivstoff. Her på circlek.no kan du selv regne ut hvor mye du sparer ved å fylle miles®.  

2014_09_673x200_additiver

 

Lavere CO2 -utslipp
Det å kjøre lenger til samme pris har ikke bare betydning for hvor mye penger du bruker på drivstoff. Også miljøet har godt av dette. Hvis ditt drivstofforbruk reduseres med 2,7 %, vil det også slippes ut 2,7 % mindre CO2.

Rengjøring og beskyttelse av motoren
Motorens bevegelige deler arbeider ved høy hastighet, høyt trykk og ekstrem varme. Uten den rette beskyttelsen, vil dette etter hvert tære på motorens effektivitet og ytelse. Additivene i miles® drivstoff gir ekstra beskyttelse mot slitasje i særlig utsatte områder.
Avleiringer i systemene for drivstofftilførsel kan forringe motorens ytelse radikalt. miles® additiver fjerner disse avleiringene. Dette forbedrer forbrenningen av drivstoffet i motoren og gir bedre startegenskaper.

 

2014_09_miles_673x300

Open VA