Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok
miles® - bedre drivstoff til samme pris

I Circle K har vi som mål å levere det beste og mest energieffektive drivstoffet som finnes. Derfor har vi utviklet miles® drivstoff. miles® drivstoff reduserer ditt drivstofforbruk, og bidrar til økt effekt i din motor.

Transport av drivstoff
Helse, miljø og sikkerhet har førsteprioritet når vi frakter drivstoff til våre bensinstasjoner og kunder.

Når vi transporterer drivstoff gjør vi vårt ytterste for å redusere egne utslipp. Våre sjåfører skal kjøre på en hensynsfull måte for å redusere utslippene. Vi har derfor begynt å bruke en fartssperre på våre tankbiler som gjør at de maksimalt kan kjøre i 80 km/t.

Biodrivstoff
Circle K tilsetter maksimal mengde tillatt biodrivstoff i transportdrivstoffet vi selger. Dette innebærer at vi tilsetter inntil 5 % bioetanol i bensin og inntil 7 % biodiesel i all diesel. I tillegg kan vi tilby drivstoff med enda høyere andel biodrivstoff til kunder som ønsker dette.

Additiver
De additivene (tilsettingsstoffene) vi tilsetter i vårt drivstoff gir renere forbrenning i bilens motor. Dette bidrar både til at motoren får lavere vedlikeholdsbehov og at man reduserer utslippet av skadelige stoffer. Våre additiver er spesielt godt egnet i kombinasjon med biodrivstoff.

Open VA