Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Vi er alle nye! 

Våre hamburgere er satt sammen av de aller beste ingredienser som harmonerer og skaper det perfekte resultatet. Saftige burgere, smakfullt Brioche hamburgerbrød, sprøstekt bacon og Engelsk Cheddar. Burgeren er smaksatt med gode dressinger og gode friske grønnsaker. Og alt er stort sett nytt - det eneste vi ikke har gjort noe med er tomatene!

Hvilken av oss vil du ha?

Landingside_256x164_hamburger

Hamburger

Klassisk velsmakende og saftig hamburger, laget på 100 % rent norsk storfekjøtt. Serveres med klassisk hamburgerdressing, velkjent og smakfull.

Superburger

Superburger

Vår superburger lages også av 100 % rent norsk storfekjøtt og serveres med sausene Sweet Hickory BBQ sauce og Chilimayo. I tillegg til disse gode sausene serveres Superburger også med med bacon og Engelsk Cheddar. En grov og saftig burger med de beste smakene.

Landingside_256x164_dobbelburger

Dobbel burger

Klassisk velsmakende og saftig hamburger, laget på 100 % rent norsk storfekjøtt. Toppes med bacon og Engelsk cheddar.

Landingside_256x164_kyllingburger

Kyllingburger

En saftig og crispy kyllingburger med Jarlsbergost for deg som er glad i hvitt kjøtt eller helt enkelt ønsker å prøve noe nytt. Kyllingburgeren serveres med rømmedressing og sweet chilisaus- en perfekt smakskombinasjon.

Landingside_256x164_vegetarburger

Vegetarburger

Vår nye Quorn vegetarburger har smak, utseende og tekstur av kjøtt. Et saftig og velsmakende produkt! Quorn vegetarburger er laget av mycoprotein, en ernæringsmessig sunn proteinkilde som er kjøttfri og har naturlig innhold av fett i tillegg til høyt fiberinnhold.

Landingside_256x164_fiskeburger

Lofoten Fiskeburger

Lofoten fiskeburger er en grov fiskeburger med hele 86 % fisk. Laget av fersk, renskåret filet av torsk og hyse av beste kvalitet. Lofoten bruker bare naturlige ingredienser i tillegg til fiskefilet.

Open VA