Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Koppen

2019-koppen får du kjøpt på våre stasjoner fra 30. oktober 2018. Med Koppen kan du forsyne deg med så mye varm drikke du vil ut året 2019.

Både standard Kopp og Premium Kopp
Vi har produsert opp både sorte og røde standard kopper, og også i år vil vi ha en Premium kopp som er av en enda bedre kvalitet en standard koppen. Denne koppen har det vi kaller termo-effekt som gjør at kaffen holder seg varm mye lenger. I tillegg er koppen litt større som gjør at du kan velge stor kaffe fra våre maskiner. Premium koppen kommer kun i fargen sort med sølv detaljer.

Med 2019-Koppen kan du nyte ubegrenset med varm drikke i hele 2019. Du kan velge å kjøpe standard koppen til kr 299, da får du en helt ny kopp. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 249.

Ønsker du Premium Koppen, den største Koppen, koster den kr 499. Om du ønsker å fortsette å bruke din gamle Premium Kopp, kjøper du kun nytt oblat og gummibånd til kr 449.

Med 2019-koppen vil du også kunne benytte deg av en rekke gode tilbud på våre stasjoner gjennom hele året. Koppen 2019 og 2019-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 30. oktober 2018.