Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Circle K Firmakort for kunder

Enkelt og lønnsomt.
Circle K sine Firmakortløsninger bidrar til å sikre en forsvarlig drift av bilen - i tillegg til å forenkle kjøp av bilrelaterte produkter som bilvask, bilrekvisita og enkel service. Du får full kostnadskontroll med oversikt over hvert eneste kjøp og drivstofforbruk hver måned, oversiktlig fakturering og mange prisfordeler.

Kjøpskategorier Firmakort

Full oversikt over kortbruk
Circle K Firmakort gjør det enkelt for bedriften selv å bestemme hvilke kjøpsmuligheter som skal ligge i det enkelte kort. Bedriften har full kontroll på hva slags kjøp som tillates med kortet, og sjåføren kan enkelt bruke kortet på alle Circle K-stasjonene ved kun å taste inn sin PIN-kode

Muligheter og begrensninger
Du kan velge mellom disse kjøpskategoriene:

Firmakort A: Firmakort B: Firmakort C/D:
Tillater kjøp av drivstoff og alle varer og tjenester, inkludert kiosk, dagligvarer og kampanjevarer. Tillater kjøp av drivstoff og det som er nødvendig for en sikker drift og vedlikehold av kjøretøyet. Tillater kjøp av drivstoff og det kjøretøyet trenger for enkel drift og vedlikehold.
I tillegg kommer Firmakort E og F som begrenser seg til kjøp av bensin og/eller diesel.

  A-kort B-kort C-kort D-kort E-kort F-kort
Diesel
Bensin  
Bildrift    
Oljeprodukter    
Parafin    
Gass fra pumpe    
Materiell      
Service      
Vask      
Bilrekvisita        
Dekk        
Frostvæske        
Gass        
Gjør det selv-hall        
Parkering        
Kioskvarer          

Open VA