Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Våre tiltak i forbindelse med koronaviruset

Vi har alle et ansvar for å begrense smitterisiko av koronaviruset. Samtidig er vi avhengig av et tjenestetilbud som sikrer at landet holdes i gang. Derfor gjør vi alt vi kan for å opprettholde et trygt og godt tilbud til våre kunder – innenfor de rammer som settes av lokale og nasjonale myndigheter. Vår rolle er å sørge for at du som kunde kan fylle drivstoff, lade bilen din eller få en matbit mens du er på farten. Enten du har lange arbeidsdager langs veien eller er på reise og trenger et servicetilbud, skal du være trygg på at vi gjør det vi kan for å ivareta din helse og sikkerhet.

Vi iverksetter tiltak forløpende. Her er noen av tiltakene vi har iverksatt for å ivareta din og våre ansattes trygghet:

Gratis varm drikke til helsepersonell i tjeneste.
Circle K tilbyr nå gratis varm drikke til helsepersonell i tjeneste. Vi setter pris på hjemmehjelpen, sykehjem- og sykehusansatte, ambulansetjenesten med flere. Det er svært mange som er med å hjelpe nå. Vi har oppfordret våre stasjoner til å vise skjønn  å belønne de som belønnes bør. Omtanke for både medarbeidere og kunder er vårt fremste fokus, samtidig som vi har en svært viktig rolle for å hjelpe til å holde samfunnskritiske funksjoner i gang.  Utover dette har vi behov for å bry oss litt ekstra om hverandre. 

Vi ønsker derfor å vise vår takknemlighet overfor denne viktige yrkesgruppen, som vi alle er totalt avhengige av i denne krevende perioden.


Du skal føle deg trygg når du er på besøk hos oss. Dette har vår høyeste prioritet også globalt;

En meddelelse til våre kunder fra vår CEO Brian Hannasch

Hos Circle K er vårt mål å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. De skal føle seg trygge på at de får god service og en hyggelig opplevelse hver gang de besøker våre butikker.

Vår høyeste prioritet vil alltid være din helse og sikkerhet. Vi følger nøye med på Verdens helseorganisasjon og lokale og globale helsemyndigheter for å kontinuerlig være oppdatert. Disse vet best hva som skjer med spredningen av koronavirussykdommen COVID-19, og vi har dedikerte team som påser at vi følger deres råd.

Våre ansatte er opptatt av å holde butikkene rene, både innvendig og utvendig. Dette inkluderer alle steder som mange berører med hendene sine, slik som overflater, skjermer, bensinpumper, toaletter og lignende. Dette er selvsagt alltid en prioritet for oss, men vi har nå instruert våre butikkmedarbeidere om å være ekstra påpasselige når det gjelder renslighet og hygiene. Høy grad av renslighet er nøkkelen til trygghet når det kommer til helse.

Så langt det er praktisk mulig vil vi sørge for å gjøre desinfiserende produkter lett tilgjengelig, både i form av gel, våtservietter og plasthansker. Dette for å best mulig beskytte deg og din familie når dere besøker våre butikker eller fyller drivstoff med våre pumper. Våre medarbeidere vil også gjøre sitt beste for at du finner alt du trenger av hygieneprodukter, mat og andre produkter når du besøker våre butikker.

Vi informerer alle våre ansatte om nødvendige sikkerhetstiltak fortløpende. Du har nok hørt det før, men det kan ikke gjentas ofte nok: Sørg for god håndvask, hold distanse til andre mennesker, hold hendene borte fra ansiktet og sørg for å ha god hygiene og strenge rutiner i forbindelse med måltider.

Vi har forståelse for at mange kan føle seg engstelige, men husk at vi er her for deg og ønsker å yte best mulig service, hver dag, hele året rundt.

Open VA