Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Skrap & Vinn!

Skrap & Vinn små og store premier hos Circle K. Skrap frem tre like premier og vinn.

HOVEDPREMIE
Jo mer du spiller jo flere «poeng» får du i trekningen av hovedpremien. I lys av elbil fokuset og satsningen vår på lading på stasjon, er hovedpremien en komplett hjemmelader av ypperste merke inklusive installasjon og et helt års gratis lading på våre stasjoner, verdi 20.000,-. Om ikke vinneren kjører elbil kan han velge ett års forbruk av drivstoff, også verdi 20.000,-

EKSTRA SKRAP I EXTRA CLUB
Alle kan spille en gang per dag og er du medlem i EXTRA Club får du et ekstra skrap. Spillet kjenner igjen mobilnummeret registrert i EXTRA Club. Alt går altså, helt av seg selv. Og er ikke du i EXTRA Club får du selvfølgelig mulighet til å melde seg inn online.

EKSTRA POENG MED BONUSSPILL
Du kan også leke deg og opparbeide ekstra poeng mot trekningen av hovedpremien.

Skrap & Vinn!

SLIK SPILLER DU

Man spiller ved å gå inn på circlek.no/spill på mobilen. For å delta må du ha et norsk mobilnummer og en nyere smarttelefon med iOS eller Android.

Vilkår    
   
1 Arrangøren er Circle K Norge AS (NO 914 766 451 MVA) («Circle K»), med hovedkontor: Schweigaards gate 16, 0191 Oslo  
  
2 Det er gratis å delta, og det er ingen krav til kjøp. 
   
3 For å kunne delta i konkurransen må du samtykke til å motta markedsføring fra Circle K via SMS, e-post eller sosiale eller programmatiske medier.  
  
4 Hvis du får tekstmeldinger fra Circle K i fremtiden, har du alltid muligheten til å melde deg av. Du får maksimalt seks meldinger i året. 
   
5 Informasjon om konkurransen og om hvordan du kan melde deg på finner du på https://xmas.circlek.one/no.    

6 Hoveddelen av julekonkurransen er et skrapelodd. Hvis du skraper frem tre like produkter, vinner du produktet eller en rabattkupong for dem.    

7 Bonusspill: «Julekalender»: Du tjener poeng basert på hvor fort du klarer å klatre opp stigen (på tid), og du får ekstra poeng hvis du samler inn mynter og bonuselementer. Poengsummen din baseres også på antall trykk på skjermen. Færre trykk gir bedre poengsum.   
 
8 Hvis du er Circle K-medlem, får du ett ekstra hovedbonusspill hver dag. Poengsummene fra alle spillene legges til den totale poengsummen din.  
  
9 Hvis du melder deg inn som Circle K-medlem i kampanjeperioden, får du tilgang til det ekstra hovedspillet når du har fullført innmeldingsprosessen. Det er gratis å bli medlem i Extra Club, men du må registrere kredittkortet ditt for å kunne benytte deg av fordelene.   
 
10 Du kan melde deg inn i Circle K Extra Club på http://circle.com  
  
11 Konkurransen varer til midnatt 31. januar 2020. Deretter vil ingen flere spill telle i konkurransen.    

12 Vi kan ikke holdes ansvarlig for bidrag som ikke blir mottatt. For å delta må du ha et lokalt mobilnummer og en nyere smarttelefon som støtter iPhone- eller Android-teknologi.  
  
13 Hver dag trekkes det ut vilkårlige vinnere. Antallet daglige premier vil variere.  
  
14 Alle premier må hentes hos selskapet. https://www.circlek.no/no_NO/pg1334073611431/private/Stasjoner/S%C3%B8kstasjon.html     

15 Vinnerne varsles via SMS, og premien må hentes innen tidsfristen som blir oppgitt.    

16 Hvis du har fått/vunnet tre/en rabattkupong(er), kan du ikke vinne flere før du har brukt dem du allerede har. Du kan fortsatt spille og tjene poeng, men du kan ikke vinne produkter eller rabattkuponger.    

17 Når du aktiverer kupongen på din Circle K-stasjon, har du 5 minutter på deg til å vise den til de ansatte. Vi anbefaler at du ikke aktiverer den før du står først i køen.   
 
18 Kuponger utløper automatisk fem dager etter at du har fått dem. Circle K har laget et system for å gjenbruke kuponger som ikke løses inn.    

19 Circle K forbeholder seg retten til å endre eller avslutte denne konkurransen, midlertidig eller endelig og med eller uten ytterligere forvarsel, hvis det oppstår situasjoner som ligger utenfor selskapets kontroll (inkludert, men ikke begrenset til mistanke om svindel eller faktisk svindel).    

20 Circle K kan ikke holdes ansvarlig for unøyaktig informasjon om premier som deltakerne får fra tredjepart som er tilknyttet denne kampanjen.    

21 Premiene kan ikke byttes mot kontanter. Premiene kan ikke overføres til andre. Premiene avhenger av tilgjengelighet, og vi forbeholder oss retten til å bytte dem med andre premier til tilsvarende verdi uten ytterligere forvarsel.    

22 Vinnerne velges av programvare blant alle mottatte bidrag, og de kontrolleres av Circle K og partnere.    

23 Vinnerne varsles direkte i appen eller via tekstmelding. Hvis vi ikke får kontakt med vinneren, eller hvis vinneren ikke henter premien innen den oppgitte tidsfristen, forbeholder vi oss retten til å trekke en ny vinner og dele ut premien på nytt.     

26 Circle K har det endelige ordet i alle spørsmål knyttet til konkurransen, og vil ikke delta i diskusjoner.   
 
27 Når du melder deg på denne konkurransen, samtykker du til å være underlagt disse vilkårene.    

28 Konkurransen og disse vilkårene er underlagt norsk lov, og eventuelle tvister skal løses i domstolene i Norge.   
 
29 Personopplysninger om vinneren eller andre deltakere blir bare brukt i tråd med EUs personvernforordning, og de blir ikke utlevert til tredjepart uten samtykke fra deltakeren.     

30 Opplysningene behandles av BrandMobile, Ostergade 6, 1100 Copenhagen, Danmark (organisasjonsnummer 36563508). Hvis du vil ha tilgang til informasjonen din, kan du kontakte kundeservice hos Circle K.  
  
31 Poengene du tjener i denne kampanjen, kan ikke overføres til en annen abonnent eller konto. (Hvis du bytter abonnentnummer i kampanjeperioden.)    

32 Når du inviterer eller utfordrer en venn, må du dekke kostnaden for tekstmeldingen eller iMessage som sendes fra enheten din til vennen din.    

33 Vi bruker også informasjonskapsler og annen sporingsteknologi på kampanjenettsteder fra Circle K. Vi samler inn informasjon som brukeren aktivt sender til oss via nettsteder, apper og kampanjer, for eksempel navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer. Vi samler også inn data om hvordan brukerne våre bruker nettstedene våre. I tillegg samler vi inn informasjon fra datamaskinen eller enheten din, for eksempel IP-adresse, nettleser og enheten du bruker samt språkinnstillinger. Disse opplysningene innhentes av tjenester som for eksempel Google Analytics. Etter samtykke fra deg kan appene også la deg bruke stedstjenester for tjenester som blant annet lar deg finne Circle K-stasjoner i nærheten.   
 
34 Hvis vi spør din mobile enhet om posisjonen din, som er valgfritt, blir det enklere for oss å gi deg veianvisninger til nærmeste Circle K-stasjon som har produktet du har vunnet.    

35 I enkelte tilfeller kan vi også samle inn informasjon om deg fra andre kilder. Disse kildene kan variere, men omfatter vanligvis Circle Ks markedsføringspartnere, offentlige kilder eller offentlig informasjon fra sosiale nettverk fra en tredjepart. Circle K kan sammenstille opplysninger fra én kilde med opplysninger fra en annen kilde.
     
36 Vi kan bruke piksler fra Facebook, Google og Adform for å gjennomføre retargeting- og remarketing-kampanjer, sende vennlige påminnelser via annonsenettverk og samle inn anonymiserte demografiske data.  
  
37 Ingen deltakere eller tredjepart har rett til å kopiere deler av spillet eller elementer fra det, inkludert rabattkuponger og kupongelementer. Circle K har enerett til varemerke og spillopplevelsen.    

38 Ingen deltakere eller tredjepart har rett til å bruke roboter eller programmatiske funksjoner for å delta i spille eller spille spillet eller deler av det. De samme reglene gjelder for utstedelse av gyldige rabattkuponger.     

39 Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte kontakt@circlekeurope.com

Open VA