Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Mexican

Fredagen er i svært mange norske hjem forbeholdt den meksikanske retten taco. Vi sier det fordi fredag har blitt synonymt med Taco. TACO er opprinnelig en meksikansk matrett bestående av tortillaer (flate, runde lefser av mais eller hvete) fylt med kjøtt og toppet med garnityr som grønnsaker, saus, rømme og ost. Det er de friterte tortillaene formet som skjell vi forbinder med Taco i Norge. Når vi nå lanserer Meksikansk i Circle K, blir det i en lefse.

Vi går for «Fredag hele uka». Erfaringene det siste året med utrullingen av vårt nye butikkonsept har gitt oss troen på Burrito, Quesadilla, Nachos og Tacosalat har blitt like vanlig og naturlig som pølse, burger, sandwich og pizza.

Tacoburger

Tacoburger

Tacoburger’n er tilbake. Vår supersaftige burger med
crunchy tortillachips, rømmedressing og salsa.

Chorizo

CHORIZO PØLSE – NYHET!

Leiv Vidar og Circle K har satt sammen en ny Limited edition
chorizopølse. Dette er en virkelig god pølse med mye smak og krydret med Pimentón de la Vera, som er en av de viktigste ingrediensene i en ekte Italiensk chorizo. Chorizo’n er passe spicy og har 85 % kjøttinnhold. Serveres i briochebrød og toppes med salsa.

2018_02_256x163_burrito

Burrito

Hvetetortilla med tacokjøtt eller pulled pork, chunky salsa, Hickory chili, borlotti bønner, revet ost, mais, byggryn, råkostmiks og rømmedressing.

2018_01_256x163_quesedilla

Quesadilla

Grillet hvetetortilla, guacamole, mais, chunky salsa, kylling og revet gulost. Serveres varm med rømme og salsa.

2018_04_256x163_tortillachips

Nyhet! Sprø tortillachips

Spør tortillachips perfekt til snacking langs veien. Serveres med frisk salsa og rømme.

Fra før av tilbyr vi:

BURRITO kylling Fajita:
Et realt måltid med kylling, råkost, ost, aioli og salsa pakket i en hvetetortilla.

BURRITO Pulled Vegme:
En vegetar variant basert på soyabønner med gode grønsaker og godt krydder. En meksikansk mulighet for de som liker det «grønt».

Vi har også glutenfritte alternativer for de som ønsker det.