Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Livet på stasjonene

Vi forplikter oss til å levere rask og vennlig service. 
Vi legger stolthet i arbeidet vårt. Vi beskriver kulturen vår som energisk, utadvendt, inkluderende, omsorgsfull og humoristisk. Dette er de samme personlige kvalitetene, verdiene og holdningene vi ser etter i kandidater.

Livet på Circle K stasjonene er travelt gjennom hele døgnet. Her er ingen dager like, og medarbeiderne på stasjonene utfører veldig ulike oppgaver – alt fra å yte rask og vennlig kundeservice til å holde stasjonen i tipp topp stand. Til gjengjeld for deres entusiasme og iver etter å gjøre det enkelt for kundene, kan vi love brede ansvarsområder og verdifull arbeidserfaring i et hektisk og utfordrende miljø. Hvis dette appellerer til deg, burde vi definitivt ta en prat.

Vær den du ønsker å være. Det blir hva du gjør det.

Mange av våre medarbeidere er gode eksempler på utviklingsmulighetene du har i Circle K. Det blir hva du gjør det til. Hvis dette høres interessant ut, kan det godt hende at vi er stedet for deg.

Salgsmedarbeider

Når du jobber som salgsmedarbeider i Circle K, er dagen din full av varierte oppgaver og møter med mennesker. Din første prioritet er å levere rask og vennlig kundeservice sammen med resten av teamet. Sammen sørger dere også for å holde stasjonen skinnende ren, med et stort utvalg av produkter i hyllene for kundene våre. Ingen dager er like, og du lærer mange forskjellige ting innenfor mange områder.
Med en positiv innstilling og iver etter å lære og utvikle deg, kommer du langt i Circle K. Det er en fordel om du har erfaring fra detaljhandel og service, men det er ikke det viktigste. Fremfor alt ser vi etter medarbeidere som er motiverte, har et «smil på lur», er utadvendte og salgsorienterte, samtidig som de bryr seg. Alt det andre kan vi lære deg.

Assisterende stasjonssjef

I denne stillingen får du opplæring i stillingen som stasjonssjef og hjelper ham/henne med de daglige rutinene og med oppfølging av teamet. Målet for denne stillingen er å drive din egen stasjon en dag, og vi vil sørge for at du får verktøyet du trenger. Samtidig som du lærer på jobben, utfører du alle de andre daglige rutinene sammen med resten av teamet.

Stasjonsdriver / daglig leder

Som stasjonsdriver/daglig leder i Circle K er du en del av et variert team bestående av personer som alle er i ferd med å gjøre karrierer i en spennende detaljhandelorganisasjon. Din jobb består i å legge til rette for god service og drive stasjonen som om den er eller var din egen virksomhet. Du har ansvaret for å rekruttere og lære opp nye medarbeidere, og for å utvikle teamet ditt. Sammen med Sales Market Manager (Salgssjef) analyserer du daglige salgstall og utgifter, og formulerer planer for å maksimere salg og nettofortjeneste. Det er ditt ansvar som butikksjef å evaluere og utvikle spesifikke handlingsplaner for å nå de ønskede målene for din stasjon.

Resultatene må du skape gjennom andre, det å skape et god arbeidsmiljø og gode kundeopplevelser er en av dine hovedoppgaver som stasjonsdriver.

Sales Market Manager (Salgssjef)

For mange av våre stasjondriver/daglig ledere er neste steg å begynne i en stilling som salgssjef. I denne rollen har du hovedansvar for 10–20 stasjoner, og stasjonsdriverne rapporterer til deg. Som salgssjef besøker du mellom to og tre stasjoner daglig. Du snakker med teamet om salg, setter standarder for hele virksomheten og tar beslutninger om nye initiativer i samråd med teamet. Alle beslutninger må tas på bakgrunn av målet om enkle stasjonsbesøk for kundene våre. Dette ønsket oppfylles ved hjelp av våre fantastiske kolleger på stasjonene som alltid ønsker å være best på rask og vennlig kundeservice. Med erfaringen fra denne stillingen får du mange karrieremuligheter i Circle K, både i Norge og utlandet.

Lyst til å jobbe på stasjonene våre? Dette kan vi tilby deg

Variert jobb

Varierte arbeidsoppgaver gjør det morsomt å jobbe på stasjonene våre. Ingen dager er like. Du lærer mange forskjellige ting innenfor mange områder. Dette gir et godt springbrett for karrieren – både innenfor og utenfor selskapet vårt.

Rask karriere

Alle kan nå toppen! Selv uten tidligere arbeidserfaring eller utdannelse kan du avansere raskt til nye oppgaver og arbeidsroller. Så lenge du er aktiv og engasjert, finnes det gode muligheter for talentfulle folk.

Gøy med kunder

Å yte det lille ekstra for kunden og få positive tilbakemeldinger – det er veldig givende. De mange interessante menneskene du møter på veien og de gode historiene de fører med seg, er en takknemlig del av jobben.

Godt team

Kollegene dine i Circle K blir som en ekstra familie. Miljøet er omsorgsfullt og inkluderende. Mange treffes også utenom arbeidstiden. Det gode arbeidsmiljøet er en stor del av grunnen til at medarbeiderne på stasjonene liker jobbene sine.

Open VA