Last ned Appen vår! Tilgjengelig i Google Play og App Store.

Nedlasting

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside. Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på circlek.no. Les mer om informasjonskapsler på circlek.no.

Ok

Fersksmurte sandwicher

Nå lanserer vi helt nye sandwicher! Dette er en ny serie av produkter som er smøres på stasjonen. Vi lanserer en rekke nye brødtyper som sammen med godt pålegg og  gode smaker gir nye og spennende smaksopplevelser. I det nye konseptet tilbyr vi produkter gjennom hele døgnet. Kalde produter i ulike størrelser og fasonger til frokost og lunsj. Varme varianter til lunsj, middag og kvelds. 

Frokost

Frokost hos Circle K

Velg mellom halv baguette eller yoghurt + valgfri drikke til bare 39 kroner! Vi tilbyr halv baguette som et av to spise-alternativer i pakken. Det andre er Gresk yoghurt med glutenfri müsli. Du velger selv mellom vann, appelsin- eller eplejuice.

2017_03_256x163_Durumstykke_gaardskinke

Durumstykke med renskåret gårdsskinke og fyldig Norvegia

Smakfullt og saftig  rundstykke med rustikt utseende fylt med fyldig norvegia og renskåret gårdsskinke. Perfekt til både frokost og lunsj.

2017_03_256x163_havre_ciabatta

Havre ciabatta med renskåret gårdsskinke, fyldig Norvegia og sweet mustard dressing

Havreciabattaen er bakt på surdeig av hvete og rug, og er strødd  med havregryn, linfrø og sesamfrø.  Kombinasjonen mellom brød, fyldig ost, renskåret gårdsskinke og dressingen gir et saftig og smakfullt produkt. Produktet toastes før servering for en lun, crispy opplevelse.

2017_03_256x163_baguette_ost_skinke

Surdeigsbaguette med renskåret gårdsskinke og fyldig Norwegia

Rustikk og smakfull baguette bakt på surdeig som gir en fyldig god smak. Surdeigsbaguetten fylles med  og gårdsskinke laget av renskåret svinekjøtt av høy kvalitet og fyldig Norwegia.

2017_03_256x163_baguette_taco

Surdeigsbaguette Taco

Den kjente og kjære tacoen i vår rustikke surdeigsbaguette. Fylt med tacokjøtt, salsa, ost og taco chips. Et varmt og godt måltid med masse deilig smak.

Open VA